pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
ANTALYA HAVALİMANI REKOR KIRDI
ANTALYA HAVALİMANI REKOR KIRDI
GÜSOD YÖNETİMİNDEN ANITKABİR ZİYARETİ
GÜSOD YÖNETİMİNDEN ANITKABİR ZİYARETİ
BOEING’İN 2024 RAPORUNDA ÖNE ÇIKANLAR
BOEING’İN 2024 RAPORUNDA ÖNE ÇIKANLAR
UÇUŞ SIRASINDA KANOPİ AÇILIRSA!
UÇUŞ SIRASINDA KANOPİ AÇILIRSA!
28 Haziran 2024 Cuma - 12:54

AJET’TEN İNDİRİMLİ BİLET PROTOKOLÜ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile AJET Arasında İndirimli Bilet Protokolü imzalandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile AJet Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat tarafından imzalanan protokol ile şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları, malul ve malul yakınları ile engelli yolcuların tüm seyahatlerinde faydalanabilecekleri indirim oranları belirlendi.

AJET’TEN İNDİRİMLİ BİLET PROTOKOLÜ

Türk Hava Yolları Genel Müdürlük binasında imzalanan protokolle birlikte tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları ve malul ve malul yakınları iç hat uçuşlar ve Kuzey Kıbrıs uçuşlarında %50, dış hat uçuşlarda %20; engelli yolcular iç hat uçuşlar ve Kuzey Kıbrıs uçuşlarında %20, dış hat uçuşlarda %25 indirim hakkından faydalanabilecekler.

İmzalanan protokolle ilgili açıklamalarda bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Bugün, AJET ile kuracağımız iş birliği çerçevesinde Bakanlık olarak hizmetlerimize bir yenisini daha eklemenin mutluluğu içerisindeyiz. İmzaladığımız bu protokolün, sağlayacağı kolaylıklardan faydalanacak engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Milletimizin bizlere emaneti olan şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her daim yanlarında olduk, onlara hayatın her alanında öncelik verdik. Engelli kardeşlerimizin toplumla bütünleşerek, hiçbir zorluk yaşamadan günlük hayata katılabilmeleri için büyük bir azimle çalıştık. Bakanlık olarak gerek engellilerimiz gerekse şehit yakını ve gazilerimiz için tüm imkanlarımızı seferber etmeyi sürdüreceğiz. Başta Yönetim Kurulu Başkanımız olmak üzere tüm AJET yönetimine ve emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

1.5 MİLYON KİŞİ YARARLANACAK

AJet Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat ise, “Bayrak Taşıyıcı olmanın bilinci ve sorumluluğuyla AJet uçuşlarımızda şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve gazi yakınlarımız ve engelli yolcularımıza kolaylıklar ve indirimler sağlamak üzere buradayız. Altyapı kurulumu, entegrasyon ve test süreçlerinin tamamlanması ile bu güzel ve önemli projemizi en kısa sürede canlıya geçireceğiz. Bu protokollerle birlikte 1,5 milyona yakın vatandaşımız AJet markamızla sağlayacağımız indirimlerden istifade edecekler. Her iki uygulamanın da hayata geçirilmesinde bizlere ellerinden gelen tüm desteği veren Sayın Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş Hanımefendi’ye, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın kıymetli personeline, bu protokollerin hazırlanmasında emeği geçen yöneticilerimize ve çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyor, bugün burada imza altına aldığımız protokollerin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. ‘’ifadelerini kullandı.

AJet, özel indirim uygulayacağı yolcularının bilet satın alma işlemlerinde kolaylık sağlamak amacıyla indirimli biletlerin www.ajet.com sitesi ve AJet mobil uygulaması üzerinden alınabilmesine de olanak sağlıyor.

Protokolün hayata geçmesiyle birlikte indirimden yararlanmak isteyen şehit yakınlarının, gazi ve gazi yakınlarının, malul ve malul yakınlarının ve engelli yolcuların belgelerini ibraz etmesi gerekiyor. İndirim oranları vergi ve harçlar hariç ücret üzerinden hesaplanacak.

 
TEI-TS1400 MOTORU 1740 BEYGİR GÜCE ULAŞTI
 
İSTANBUL-GUANGZHOU UÇUŞLARI BAŞLADI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İGA DÜNYA HAVACILIĞINI BULUŞTURUYOR
İGA İstanbul Havalimanı, aralarında Londra Heathrow, Atina, VINCI Havalimanları, ...
SABİHA GÖKÇEN’DEN EDİNBURGH’A YENİ HAT
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan (İSG) İskoçya’nın başkenti Edinburgh’a ...
HİTİT ROMANYA’DA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
Havacılık ve seyahat teknolojilerinde dünyanın öncü markalarından Hitit, ...
 
BOEING’İN 2024 RAPORUNDA ÖNE ÇIKANLAR
Boeing 2024 Sürdürülebilirlik ve Sosyal Etki Raporunda insanlar ve gezegen ...
EMEKLİ ASKERİ ATC PLATFORMU KURULDU
Dünyanın en riskli ve stresli mesleklerinin başında gelen hava trafik ...
UÇUŞ SIRASINDA KANOPİ AÇILIRSA!
Hollandalı pilot Narine Melkumjan’ın kullandığı Extra 330LX model uçağın ...
 
WORLD FINANCE’TAN THY’YE ÖDÜL
Türk Hava Yolları, 2024 yılında da "En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı ...
BRITISH AIRWAYS UÇAĞI AZ DAHA YANACAKTI
Park halinde olan İngiliz havayolu şirketi British Airways’e ait bir uçak, ...
ÇİNLİ FİRMA KEYVAN’LA İŞ BİRLİĞİNE GİTTİ
Havacılık ve navigasyon veri tabanı hizmeti sunan Keyvan Havacılık, Çin ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
SABİHA GÖKÇEN’DE ALP ER TUNGA ERSOY DÖNEMİ
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası