pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
ASTRONOTLAR UZAYDA MAHSUR MU KALDI?
ASTRONOTLAR UZAYDA MAHSUR MU KALDI?
İSRAİL UÇAĞI MUAMMASI
İSRAİL UÇAĞI MUAMMASI
ANTALYA HAVALİMANI REKOR KIRDI
ANTALYA HAVALİMANI REKOR KIRDI
GÜSOD YÖNETİMİNDEN ANITKABİR ZİYARETİ
GÜSOD YÖNETİMİNDEN ANITKABİR ZİYARETİ
24 Haziran 2024 Pazartesi - 19:55

ÇİNLİ FİRMA KEYVAN’LA İŞ BİRLİĞİNE GİTTİ

Havacılık ve navigasyon veri tabanı hizmeti sunan Keyvan Havacılık, Çin havacılık endüstrisine uçuş operasyonları destek hizmetleri sunan Mainline Flight and Operation Support Services ile bir Mutabakat Anlaşması (MOU) imzaladı.

ÇİNLİ FİRMA KEYVAN’LA İŞ BİRLİĞİNE GİTTİ

Keyvan Havacılık, son iki yılda Çin havacılık sektöründe önemli konumda bulunan birçok firma ile iş birliğine giderek Türk-Çin havacılık ve uzay endüstrilerinde adını duyurmaya devam ediyor.

 

Havacılık veri analitiği ve uçuş operasyonları alanında yenilikçi çözümler sunan Keyvan Havacılık, bu yeni uluslararası iş birliğini bir imza töreni ile hayata geçirdi. İmzalanan bu anlaşma, Türk havacılık sektörünün uluslararası alanda rekabet avantajı elde etmesini sağlarken Türkiye ihracatına da katma değer yaratacak.

Keyvan Havacılık CEO’su ve Kurucusu Mehmet Keyvan- Mainline Flight Service Yönetim Kurulu Başkanı Sun Hui

Keyvan’ın Asya Pazarındaki Konumu Güçleniyor

Ocak 2023'te Çin’in kamu kurumu Nav China ve Ekim 2023'te Çin’in en büyük uçak üreticisi COMAC ile iş birliği yapan Keyvan Havacılık, şimdi de Mainline ile yaptığı anlaşma ile Türkiye ve Çin arasındaki havacılık ilişkilerinin güçlendirilmesinde ön plana çıkıyor. Dünya çapında onaylı havacılık ve seyrüsefer veri tabanı hizmetleri sunan, EASA LOA Tip 1 DAT Sağlayıcı sertifikasına sahip tek Türk şirketi olan Keyvan, bu anlaşma ile birlikte Türkiye’de bu alanda yapılan ihracatlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Keyvan, dünya çapında sivil, özel ve askeri kategoride olmak üzere 40 binden fazla pist ve havaalanı, hava yolları, navaid, prosedür, kısıtlı ve yasaklı bölgeler gibi milyonlarca veriyi içeren veri tabanıyla tüm dünya bölgelerine ihracat yaparken, Çin’e de hizmet alanını genişleterek Asya pazarındaki konumunu güçlendirmeye devam ediyor.

Çin havacılık endüstrisinde uçuş operasyonları destek hizmetlerinin ana sağlayıcılarından biri olan Mainline, başarılı hizmet geçmişi ve müşterilerine sağladığı değer ile tanınıyor. Keyvan’ın başarısı, uzmanlığı ve müşteri memnuniyet odaklı hizmetleri ile birlikte, Keyvan ve Mainline güçlerini birleştirerek sektöre önemli katkılar sunmak üzere çalışmalara başladı.

Keyvan Havacılık CEO’su ve Kurucusu Mehmet Keyvan, Mainline ile yapılan iş birliği kapsamında uluslararası havacılık pazarında yine önemli başarıya imza attıklarına işaret ederek, “Şirket olarak, Mainline’ın havacılık sektörüne sunduğu hizmetleri takdirle karşılıyoruz. Küresel havacılık ve seyrüsefer veri tabanı hizmetimizle Mainline ile güçlerimizi birleştirdik ve global pazarda fark yaratmaya hazırız” dedi.

Mainline Flight Service Yönetim Kurulu Başkanı Sun Hui anlaşmayı değerlendirerek, iş birliğinin önemini vurguladı. Hui, "Keyvan Havacılık, Çin'deki havacılık operatörlerinin ihtiyaç duyduğu havacılık veri hizmetlerini sağlama konusunda mükemmel bir yeteneğe sahip ve çok önemli bir kaynak. Mainline olarak pazardaki mevcut varlığımızı pekiştirmek ve ek sektörlere açılmak için Keyvan ile yakın bir şekilde çalışmaya hazırız. Avantajlarımız arasında iş ortamı, havacılık düzenlemeleri ve Çin'deki havacılık paydaşlarıyla kurulan ilişkiler hakkında derin bir anlayış yer alıyor. Her iki şirketin de küresel bir fenomen olan Gelişmiş Hava Hareketliliği için veri desteği sağlamak gibi yeni iş alanlarının keşfedilmesinde iş birliği yapmasını bekliyoruz." şeklinde konuştu.

 
BU YIL DA ‘AVRUPANIN EN İYİ TATİL HAVAYOLU‘
 
BRITISH AIRWAYS UÇAĞI AZ DAHA YANACAKTI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BU YIL DA ‘AVRUPANIN EN İYİ TATİL HAVAYOLU‘
SunExpress, bu yıl da ‘Avrupa’nın En İyi Tatil Hava Yolu’ seçildi
TÜM ZAMANLARIN REKORU KIRILDI
Sabiha Gökçen Havalimanı Kurban Bayramı tatilinde tüm zamanların yolcu rekorunu kırdı!
THY 9.KEZ ‘AVRUPA’NIN EN İYİSİ’
Türk Hava Yolları, Skytrax Ödülleri'nde dokuzuncu kez ‘’Avrupa'nın En İyi Havayolu’’ seçildi
 
CORENDON AIRLINES’DA ÜST DÜZEY ATAMA
Kurulduğu ilk günden bu yana birçok örnek uygulamaya ve ilklere imza atan ...
KARS HAVALİMANI’NDA SUNEXPRESS’E İSYAN
Sunexpress Hava Yolları Kars Havalimanı’nda gerekçe göstermeden seferini ...
MALEZYA UÇAĞININ İZİNE RASTLANDI!
2014'te kaybolan Malezya Havayolları uçağına ne olduğu esrarengizliğini ...
 
TÜRK HAVA SAHASI’NDA 'ARİFE GÜNÜ' REKORU
Türk Hava Sahası kullanımı 'Arife Günü' 5 bin 573 uçuşla tarihi rekora imza attı.
KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
Bayramlar barışın, hoşgörünün, birliğin ve beraberliğin sembolüdür. Haberair.com ...
HAVALİMANLARINDA BAYRAM YOĞUNLUĞU
Kurban Bayramı tatili nedeniyle yoğunluk yaşanan İstanbul Havalimanı'ndan ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
SABİHA GÖKÇEN’DE ALP ER TUNGA ERSOY DÖNEMİ
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası