pegasus
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
GÜSOD YÖNETİMİNDEN ANITKABİR ZİYARETİ
GÜSOD YÖNETİMİNDEN ANITKABİR ZİYARETİ
BOEING’İN 2024 RAPORUNDA ÖNE ÇIKANLAR
BOEING’İN 2024 RAPORUNDA ÖNE ÇIKANLAR
UÇUŞ SIRASINDA KANOPİ AÇILIRSA!
UÇUŞ SIRASINDA KANOPİ AÇILIRSA!
WORLD FINANCE’TAN THY’YE ÖDÜL
WORLD FINANCE’TAN THY’YE ÖDÜL
27 Haziran 2024 Perşembe - 13:46

HİTİT ROMANYA’DA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Havacılık ve seyahat teknolojilerinde dünyanın öncü markalarından Hitit, Avrupa kıtasındaki genişlemesine, Romanya’nın genç havayolu firmalarından FlyLili ile devam ediyor.

HİTİT ROMANYA’DA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

2020’de kurulan FlyLili yolcu hizmet sistemleri, operasyonel işlemler ve maliyet muhasebesi alanlarında Hitit’ten aldığı teknoloji ile uçmaya başlayacak. FlyLili ile Romanya’daki partner sayısını dörde çıkartan Hitit, yazılım çözümleri ile hem yolculara uçtan uca bir seyahat deneyimi sunacak hem de havayolunun karbon ayak izini azaltacak önlemler almasını sağlayacak.

Hitit, Romanya menşeili FlyLili ile yaptığı anlaşmayla Avrupa’daki büyümesine devam ediyor. FlyLili ile Romanya’da çalıştığı havayolu sayısını dörde yükselten Hitit, ülkede faaliyet gösteren en büyük havacılık teknolojileri şirketlerinden biri oldu. FlyLili, Hitit’in teknolojileri ile bir yandan ekip ve tarife planlama ve muhasebe gibi iç operasyonlarını yürütürken, diğer yandan yolcuların tüm uçuş süreçleri ile havayolunun havalimanlarındaki kalkış kontrolünü sağlayacak.

Hitit’in çözümü ile emisyonlarını önceden tahmin edip, planlama yapabilecek

FlyLili’nin teknoloji partneri olarak Hitit’i tercih etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hitit’in Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevra Onursal Karaağaç, aynı zamanda iş ortaklıklarının sürdürülebilirliğe olan pozitif etkisinden de çok mutlu olduğunu dile getirdi. Karaağaç: “Yeni partnerimiz FlyLili’ye bize güvenerek, bizi tercih ettikleri için çok teşekkür ediyoruz. Rekabetçi Romen ve Avrupa pazarına hızlı bir giriş yapan partnerimizle, hem yazılım çözümlerimiz hem de IT servisleri ve müşteri memnuniyetini öne alan hizmetlerimizle el ele yürümeye hazırız. Ödüllü yolcu hizmet sistemlerimiz dışında, havacılık teknolojilerinde fark yaratan çözümlerimizle FlyLili’ye hizmet verecek olmaktan çok mutluyuz. Bunlardan biri Crane Maliyet Muhasebesi (Crane.CA) çözümümüz.

FlyLili, Crane CA sayesinde operasyonlarından kaynaklanan emisyonları doğru bir şekilde tahmin ederek, emisyonları en aza indirmek için ideal filo/uçak atamaları, rota planlaması yapacak ve tarifelerini buna göre belirleyebilecek. Avrupa havacılık pazarına faydalı bir katkı sağlayacak iş birlikteliğimizin uzun yıllar sürmesini diliyorum.”

FlyLili CEO'su C?t?lin Cotru? da Hitit ile yaptıkları iş ortaklıkları hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Teknoloji partnerimiz olarak Hitit ile ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz. Bu iş birliği, işletme portföyümüzü tarifeli uçuşları da kapsayacak şekilde genişletme,yolcularımız ve iş ortaklarımız için kolay bir rezervasyon süreci deneyimi sağlama yolunda, FlyLili için önemli bir kilometre taşı olacak.

Biletleme sistemi, sadakat ve müşteri hizmetleri yönetimi, gelir ve maliyet muhasebesi, iş performans endeksi, web tabanlı kalkış kontrol sistemi, ağırlık ve denge modülünün satın alınması, süreçleri kolaylaştırmamıza ve insan kaynakları da dahil olmak üzere, kaynaklarımızı optimize etmemize olanak sağlayacak. Hitit ile omuz omuza, Romanya havacılık sektöründe olumlu bir etki yaratmaya, yenilediğimiz verimlilik ve müşteri memnuniyeti standartları vizyonumuzu yerine getirmeye hazırız.”

 
ASELSAN’IN TEKNOLOJİLERİ NATO TATBİKATINDA
 
SABİHA GÖKÇEN’DEN EDİNBURGH’A YENİ HAT
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BOEING’İN 2024 RAPORUNDA ÖNE ÇIKANLAR
Boeing 2024 Sürdürülebilirlik ve Sosyal Etki Raporunda insanlar ve gezegen ...
EMEKLİ ASKERİ ATC PLATFORMU KURULDU
Dünyanın en riskli ve stresli mesleklerinin başında gelen hava trafik ...
UÇUŞ SIRASINDA KANOPİ AÇILIRSA!
Hollandalı pilot Narine Melkumjan’ın kullandığı Extra 330LX model uçağın ...
 
WORLD FINANCE’TAN THY’YE ÖDÜL
Türk Hava Yolları, 2024 yılında da "En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı ...
BRITISH AIRWAYS UÇAĞI AZ DAHA YANACAKTI
Park halinde olan İngiliz havayolu şirketi British Airways’e ait bir uçak, ...
ÇİNLİ FİRMA KEYVAN’LA İŞ BİRLİĞİNE GİTTİ
Havacılık ve navigasyon veri tabanı hizmeti sunan Keyvan Havacılık, Çin ...
 
BU YIL DA ‘AVRUPANIN EN İYİ TATİL HAVAYOLU‘
SunExpress, bu yıl da ‘Avrupa’nın En İyi Tatil Hava Yolu’ seçildi
TÜM ZAMANLARIN REKORU KIRILDI
Sabiha Gökçen Havalimanı Kurban Bayramı tatilinde tüm zamanların yolcu rekorunu kırdı!
THY 9.KEZ ‘AVRUPA’NIN EN İYİSİ’
Türk Hava Yolları, Skytrax Ödülleri'nde dokuzuncu kez ‘’Avrupa'nın En İyi Havayolu’’ seçildi
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
SABİHA GÖKÇEN’DE ALP ER TUNGA ERSOY DÖNEMİ
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası