pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
THY’DEN DOĞU AVRUPA KAMPANYASI
THY’DEN DOĞU AVRUPA KAMPANYASI
THY UÇAĞI ŞİDDETLİ TÜRBÜLANSA GİRDİ
THY UÇAĞI ŞİDDETLİ TÜRBÜLANSA GİRDİ
THY SATILIYOR MU?  BAKAN CEVAP VERDİ…
THY SATILIYOR MU? BAKAN CEVAP VERDİ…
THY ŞİLİ’YE UÇACAK
THY ŞİLİ’YE UÇACAK
22 Temmuz 2024 Pazartesi - 21:19

THY’NİN YENİ CRYSTAL BUSINESS CLASS SÜİTİ

Türk Hava Yolları, İngiltere'nin Hampshire kentinde düzenlenen Farnborough International Airshow 2024'te yeni ve son teknoloji Business Class süitinin detaylarını paylaştı.

THY’NİN YENİ CRYSTAL BUSINESS CLASS SÜİTİ

Yeni Crystal Business Class süiti, Türk Hava Yolları misafirlerinin yolculuklarında yeni bir dönemin başlangıcına işaret ediyor ve bu süitler, ayarlanabilir kapıya sahip filodaki ilk koltuklar olma özelliğini taşıyor. Yeni koltuklar, tüm misafirlere doğrudan koridor erişimi, orta koltuklar için ayarlanabilir mahremiyet paneli, 23 inç koltuk genişliği ve geniş bir ayak dinlendirme alanı ile konforlu bir deneyim sunmasının yanı sıra, tüm kenar süitlerde pencereye doğrudan erişim sunuyor. Küresel markanın “Flow” marka kimliğine uygun olarak yeni süitlerde daha açık ve sıcak renkler, mermer görünümlü yan masa ve altın rengi tonlarında detaylar yer alıyor.

Yeni süitler ayarlanabilir ortam ve okuma ışıkları, evrensel priz, C tipi şarj girişleri, yan masa üzerinde kablosuz şarj ünitesi, gürültü önleyicili kulaklık girişi, açısı ayarlanabilir ayna, kapalı saklama alanı, ergonomik koltuk minderi ve 22 inçlik IFE ekranı da dahil olmak üzere Türk Hava Yolları'nın misafir deneyimini üst düzeye çıkarmak için en iyi olanakları sunmaya devam ediyor.

Bayrak taşıyıcının yeni koltukları, havayolu için özgün bir ürün yaratmak amacıyla kendi iştirak firması TCI Aircraft Interiors tarafından geliştirilmiş ve Türkiye’den temin edilen deriler ve kumaşlar kullanılarak bayrak taşıyıcının köklerine vurgu yapılmış.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, yeni Business Class hizmetlerine ilişkin şunları söyledi; 

“Yeni Crystal Business Class süitimiz, uzun mesafe lüks seyahatimiz için yeni bir sayfa açacak ve geniş global ağımızda yeni bir konfor ve mahremiyet seviyesi ile havayolumuzu geleceğe taşıyacak. Özel tasarıma sahip koltuklarımız, ödüllü uçak içi yemek servisimizle birleşerek, misafirlerimize bulutların üzerinde eşsiz bir deneyim sunmaya devam edecek.”

Taşıyıcının kıtalararası uçuşlarında yer alacak olan yeni koltuklar, havayolunun Airbus A350'lerine sipariş üzerine kademeli olarak takılacak ve ayrıca yenilenecek olan Boeing 777 uçak filosunda da yerini alacak.

Türk Hava Yolları, 22-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında Farnborough Uluslararası Hava Fuarı’na gelen katılımcılara uçak içi ürünlerini dijital ekranlarda sunuyor.

 
3 DEV HÜRJET İÇİN GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ
 
TAV'DAN İLK ALTI AYDA 46 MİLYON YOLCU
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SARAN’DAN EV ÇALIŞANINA HELİKOPTER DERSİ
Ünlü iş adamı Sadettin Saran, evinde çalışan yardımcısı Hanife Hanım’a ...
İSTANBUL’A UÇMAYA BAŞLIYOR
ANA (All Nippon Airways), İstanbul, Milano ve Stokholm rotalarıyla ulaşım ...
THY’DEN ÜCRETSİZ İNTERNET HAMLESİ
Türk Hava Yolları, tüm filosunda ücretsiz ve sınırsız internet sunacak.
 
THY ÇALIŞANLARINI ÖDÜLLENDİREN SİSTEM
Türk Hava Yolları, çalışanlarını ödüllendirmek amacıyla UPwards çalışan ...
THY: TÜM OPERASYONLARIMIZ NORMALE DÖNDÜ
Dün dünya genelinde yaşanan Microsoft global mavi ekran sorunu nedeniyle ...
NEDİR BU CROWDSTRIKE ?
Microsoft global mavi ekran sorunu verdi, dünyada onlarca site çöktü, ...
 
AJET’TEN DUYURU!
Ajet Hava Yolları, dünya çapında Microsoft yazılım hatası kaynaklı yaşanan ...
SUNEXPRESS UÇUŞLARI ETKİLENMEDİ
Son dakika... Sunexpress Hava Yolları operasyonu, dünya çapında Microsoft ...
SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI ETKİLENDİ Mİ?
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Microsoft yazılım kaynaklı bilgi sistemlerindeki ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
SABİHA GÖKÇEN’DE ALP ER TUNGA ERSOY DÖNEMİ
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası