pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
TUSAS
TAV’IN DÖRT HAVALİMANINA KALİTE ÖDÜLÜ
TAV’IN DÖRT HAVALİMANINA KALİTE ÖDÜLÜ
THY ALMANYA UÇUŞLARINI İPTAL ETTİ
THY ALMANYA UÇUŞLARINI İPTAL ETTİ
HAVALİMANINDA REHİNE ŞOKU!
HAVALİMANINDA REHİNE ŞOKU!
KÜÇÜK UÇAK YERLEŞİM YERİNE DÜŞTÜ
KÜÇÜK UÇAK YERLEŞİM YERİNE DÜŞTÜ
7 Mart 2025 Cuma - 20:29

ATİNA-İSTANBUL HAVA KÖPRÜSÜ GÜÇLENİYOR

SKY Express, İGA İstanbul Havalimanı’na düzenlediği uçuşlarla köprü görevi oluşturuyor.

ATİNA-İSTANBUL HAVA KÖPRÜSÜ GÜÇLENİYOR

SKY Express, İGA İstanbul Havalimanı’na haftanın 7 günü Atina-İstanbul arasında karşılıklı seferler düzenliyor. Firma, genişleyen ağıyla bağlantıları artıran ve hızla büyüyen bir hava yolu şirketi olarak öne çıkıyor.

Yunanistan'ın lider iç hat taşıyıcısı olan SKY Express, ülke genelinde 33 destinasyona hizmet veriyor. Bunun yanı sıra, uluslararası ağını da genişlemeye devam eden şirket, 22 destinasyona uçuş imkanı sağlıyor.

Atina-İstanbul Hattı Güçleniyor

SKY Express, 12 Kasım 2024 tarihinde direkt günlük uçuşlarını başlatarak Yunanistan ile Türkiye arasındaki bağı daha da güçlendirdi.

Direkt uçuşların başlamasından bu yana Atina - İstanbul rotasında 10 bin yolcu taşıyan şirket, yolcuların kendisine duyduğu güvenin artmasını sağladı. Ayrıca, Atina - İstanbul pazarında 2025 yılı için %11'lik bir büyüme hedeflendiği açıklandı. SKY Express, 2024 yılında 5 milyon yolcunun güvenini kazanarak bir önceki yıla göre %10'luk bir büyüme kaydetti.

Yunanistan'ın En Genç Filosu

SKY Express, Yunanistan'ın en genç filosunu işletiyor. Airbus A321neo, Airbus A320neo ve ATR 72-600 modellerinden oluşan 27 adet yeni nesil uçak, yolculara verimlilik, konfor ve sürdürülebilirlik odaklı bir seyahat deneyimi sunuyor.

SKY Express, modern filosuyla çevresel ayak izini en aza indirirken, yolculara güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmayı hedefliyor. Havayolu, sürdürülebilirlik ve yenilikçilik alanındaki çabalarıyla sektörde öncü bir rol üstleniyor.

Dünyanın En Fazla Bağlantısı Olan Havalimanı: İGA İstanbul Havalimanı

Her geçen gün genişleyen destinasyon ağıyla Türkiye’nin uluslararası alandaki gücünü pekiştiren İGA İstanbul Havalimanı, “Dünya çapında en fazla bağlantısı olan havalimanları” listesinde zirvedeki yerini koruyor.

Cumhuriyetimizin 100. yılında “100 Havayolu” hedefine ulaşan İGA İstanbul Havalimanı, 2024 yılı için belirlediği 110 Havayolu hedefine de yıl bitmeden ulaşmıştı. Yunanistan merkezli SKY Express, başkent Atina’dan İstanbul’a ilk seferini 12 Kasım 2024 tarihinde gerçekleştirmiş ve 110. hava yolu şirketi olarak İGA İstanbul Havalimanı operasyonlara başlamıştı.

 
HEAŞ’A YENİ KURUMSAL İLETİŞİM ŞEFİ
 
SABİHA GÖKÇEN KULESİ MORA BÜRÜNDÜ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
HEAŞ’A YENİ KURUMSAL İLETİŞİM ŞEFİ
T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'na bağlı olan Sabiha ...
HOROZ LOJİSTİK IATA SERTİFİKASI ALDI
Horoz Lojistik, IATA Sertifikası ile Uluslararası Hava Taşımacılığında gücünü artırıyor
BOEING’İN NEWTON KONSEPTİ
ABD’li uçak üreticisi Boeing, FIRST Scandinavia Ortaklığı ile Newton konseptini ...
 
EMIRATES YOLCULARINA HAVAİST ÜCRETSİZ
Emirates Hava yolları, Ekonomi sınıfı yolcuları için ücretsiz otobüs ulaşım hizmetini başlatıyor.
SHGM'NİN YENİ VİZYONU VE PROJESİ
Yazarımız Özlem Çapan Özeren, 27 Şubat 2025 tarihinde gerçekleştirilen ...
TALPA’DAN BİR ZİYARET DE ACT’YE
TALPA (Türkiye Havayolu Pilotları Derneği) Yönetim Kurulu, sektörle olan ...
 
TALPA YÖNETİMİ PEGASUS’U ZİYARET ETTİ
TALPA (Türkiye Havayolu Pilotları Derneği) Yönetim Kurulu, sektörle olan ...
GÜLİZ ÖZTÜRK ‘EN GÜÇLÜ 50 CEO’ ARASINDA
Pegasus Hava Yolları CEO’su Güliz Öztürk, bu yıl da ‘En Güçlü 50 Kadın CEO arasında yer aldı.
TÜRK HAVA YOLLARI DÜNYADA 3. OLDU
Türk Hava Yolları (THY), uluslararası yolcu kapasitesinde ve kargo pazar payında dünyada 3. oldu.
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
TURİZMDE YÜKSEK ENFLASYON VE ‘MISIR’ ALARMI
Özlem Çapan Özeren
KADINLAR MESLEKLERİNİ SAVUNUYOR: YERDEN GÖĞE MÜCADELE
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası