pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
HAVADA MİLLİ MAÇ KEYFİ
HAVADA MİLLİ MAÇ KEYFİ
ASTRONOTLAR UZAYDA MAHSUR MU KALDI?
ASTRONOTLAR UZAYDA MAHSUR MU KALDI?
İSRAİL UÇAĞI MUAMMASI
İSRAİL UÇAĞI MUAMMASI
ANTALYA HAVALİMANI REKOR KIRDI
ANTALYA HAVALİMANI REKOR KIRDI
17 Mayıs 2024 Cuma - 11:17

TUM ENGELLİ BİREYLERİN YANINDA

TUM, Dünya Engelliler Haftası’nı ‘Cafe Yanımda’ Çalışanları ile birlikte kutladı.Türk ve dünya mutfağından eşsiz lezzetleri İGA İstanbul Havalimanı’nda misafirleri ile buluşturan TUM; ‘Cafe Yanımda’ projesi ile duyusal, zihinsel ve fiziksel farklılıkları olan bireylerin yanında olmayı sürdürüyor.

TUM ENGELLİ BİREYLERİN YANINDA

TUM, her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Dünya Engelliler Haftası’nı bu yıl da ‘Cafe Yanımda’ çalışanları ile birlikte kutladı.

İGA İstanbul Havalimanı bünyesinde, TUM ve İGA’nın iş birliğinde; sese ve kalabalığa duyarlı bireyler için izole yemek alanı, elektrikli tekerlekli sandalyeler için şarj istasyonu, işaret dili hizmeti veren dijital danışma kiosku ve erişilebilir masa ve sandalyeleri ile farklı engel gruplarının ihtiyaçları göz önüne alınarak hayata geçirilen ‘Cafe Yanımda’ projesi, Dünya Engelliler Haftası’nda da özel gereksinimleri olan misafirlerine rahat ve konforlu bir yeme-içme deneyimi sunarken; istihdam ettiği çalışanlarının ekonomik ve sosyal yaşama aktif katılımlarını da destekliyor.

Projenin yürütülmesinde önemli payı bulunan TRU/TUM CEO’su Sadettin Cesur; hafta boyunca ‘Cafe Yanımda’ çalışanları ile bir araya gelerek, keyifli sohbetler gerçekleştirdi ve TUM’un özel ihtiyaç sahibi bireyleri desteklemeye devam edeceğinin altını çizdi.  

Dünya Engelliler Haftası’nda da gelirler sivil toplum örgütlerine...

İGA İstanbul Havalimanı'nın Lounge yeme içme alanlarının servis ve operasyonunu üstlenen TRU Ağırlama Hizmetleri’nin desteğiyle, ‘Cafe Yanımda’’da hazırlanan menülerden elde edilen gelirlerin bir kısmı Dünya Engelliler Haftası’nda da engelli bireyler için farklı alanlarda çalışmalar yapan sivil toplum örgütlerine bağışlanıyor.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan TUM/TRU CEO’su Sadettin Cesur: “TUM olarak, Türkiye’nin bugüne kadarki en büyük yatırımı olan, tüm fazları tamamlandığında yıllık 200 milyon yolcuya hizmet vermesi planlanan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki 34.000 m2’lik alanda 60’tan fazla ayrı markanın 115 alt işletmesini üstleniyoruz. Elbette bu işletmelerin her biri bizim için çok kıymetli ve değerli. Ancak İGA İstanbul Havalimanı’nın ‘erişilebilir havalimanı’ vizyonuyla da uyumlu şekilde hayata geçirdiğimiz ‘Cafe Yanımda’nın yeri bizim için çok başka. Burası gerek sunduğu imkânlar gerekse gelirini toplumsal faydaya aktarma modeli ile dünyada eşi benzeri olmayan bir proje; örnek bir model. Tabii burada en büyük pay çalışanlarımızın. Güler yüzleri ve kusuruz hizmet anlayışlarıyla bizleri yaklaşık 2 yıldır gururlandırıyorlar. Biz de onlara olan şükranlarımızı sunmak ve Dünya Engelliler Haftası’nda yanlarında olmak için hafta boyu birlikte vakit geçirdik. Her bir çalışanımızla yakından ilgilenmek, onların yüzündeki gülümsemeyi görmek bizi çok mutlu etti. Hepsine bir kez daha ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu özel hafta vesilesiyle; hem çalışanlarımızın hem de özel ihtiyaç sahibi misafirlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim” şeklinde konuştu.

 
POLONYA’YA TB2 TESLİMATLARI TAMAMLANDI
 
SUNEXPRESS’TEN İZMİR’E 7 YENİ ROTA
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BEBEK ARABASINDA KÜLÇE KÜLÇE ALTIN
İstanbul Havalimanı’nda dün ABD’li bir profesörün yurt dışına çıkarılması ...
ABD'Lİ MÜZE MÜDÜRÜ ADLİ KONTROLLE SERBEST
İstanbul Havalimanı'ndaki kaçakçılık operasyonunda gözaltına alınan ABD'li ...
İSTANBUL HAVALİMANI'NDA ELE GEÇİRİLDİ
İstanbul Havalimanı'nda yapılan operasyonda, bir şüphelinin valizinde ...
 
ELAZIĞ’DA GÖKYÜZÜNDE ESRARENGİZ CİSİM
Elazığ'da gökyüzünde beliren bir cisim büyük merak uyandırdı. Vatandaşlar, ...
İGA İSTANBUL HAVALİMANI’NA BİR SANAT ESERİ DAHA
Sanatçı Mert Ege Köse’nin İGA İstanbul Havalimanı’ndaki 1.5 ton alüminyum ...
SABİHA GÖKÇEN’DE 23 NİSAN KONSERİ
Adalar Çocuk ve Gençlik Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk ...
 
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA 23 NİSAN KUTLAMALARI
İGA İstanbul Havalimanı’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ...
KUTLU OLSUN!
Bugün, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bütün Dünya çocuklarına armağan ...
İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI
DHKP-C terör örgütünün yöneticilerinden Fehmi Oral Meşe, MİT'in koordinesinde ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
SABİHA GÖKÇEN’DE ALP ER TUNGA ERSOY DÖNEMİ
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası