pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
İSG YÖNETİMİ BAŞARI HİKAYESİNİ ANLATTI
İSG YÖNETİMİ BAŞARI HİKAYESİNİ ANLATTI
BTA OKTOBERFEST’İ HAVALİMANLARINA TAŞIYOR
BTA OKTOBERFEST’İ HAVALİMANLARINA TAŞIYOR
SERKAN KAPTAN RİGA'DA KONUŞTU
SERKAN KAPTAN RİGA'DA KONUŞTU
GENÇLER EN ÇOK BU ŞİRKETTE ÇALIŞMAK İSTİYOR
GENÇLER EN ÇOK BU ŞİRKETTE ÇALIŞMAK İSTİYOR
2 Ekim 2024 Çarşamba - 13:11

TAV TECHNOLOGIES LATİN AMERİKA HAVALİMANLARINI AĞIRLADI

TAV Technologies, İstanbul’daki genel merkezinde Latin Amerika ve Karayipler bölgesinin önde gelen havalimanlarının üst düzey yöneticilerini ağırladı.

TAV TECHNOLOGIES LATİN AMERİKA HAVALİMANLARINI AĞIRLADI

Airports Council International (Uluslararası Havalimanı Konseyi) - Latin America and the Caribbean (ACI LAC) iş birliğiyle düzenlenen etkinlik, havacılık sektörü liderlerini bir araya getirerek havacılık teknolojisindeki en son gelişmeleri keşfetme ve sektörün önemli oyuncuları arasında iş birliğini güçlendirme fırsatı sundu. Etkinlikte TAV Technologies, dünya genelinde 50’den fazla havalimanında operasyonel mükemmeliyete ve yolcu memnuniyetine katkıda bulunan yenilikçi çözümlerini tanıttı.

TAV Technologies CEO’su M. Kerem Öztürk, “ACI LAC ve üye havalimanlarıyla olan iş birliğimiz, teknolojik yeniliklerimizin küresel etkisini ortaya koyuyor,” dedi. “Bu etkinlik, Latin Amerika’daki ortaklarımızla kurduğumuz köprüleri daha da güçlendirdi. Görüşmeler, dijital dönüşümün ve inovasyonun küresel havalimanı operasyonlarını geliştirmedeki önemini vurguladı. Havacılık sektörünün geleceğini birlikte inşa etmeye devam etmek için heyecanlıyız.”dedi.

TAV Havalimanları İnovasyon Merkezi’nde gerçekleşen toplantı, TAV Technologies CEO’su M. Kerem Öztürk’ün açılış konuşmasıyla başladı. Ardından, şirketin Latin Amerika bölgesine katkıları ve kapsamlı havalimanı teknoloji çözümleri hakkında TAV Technologies liderleri tarafından oturumlar düzenlendi. Programda ayrıca, TAV Havalimanları ve TAV İşletme Hizmetleri'nin sürdürülebilirlik, terminal operasyonları ve yolcu hizmetleri iş modelleri üzerine sunumlar yapıldı. Oturumlar entegre ve sürdürülebilir havalimanı çözümleri yaratmaya yönelik kapsamlı yaklaşımları vurguladı.

Heyet, TAV Technologies'in Ground Handling Suite yazılımının operasyonlara sorunsuz entegrasyonunu yerinde incelemek için TGS Yer Hizmetleri İstanbul istasyonunu ziyaret etti. Program kapsamında, Antalya Havalimanı'na da ziyaret gerçekleştirilecek.

ACI Latin Amerika ve Karayipler heyetinde Meksika, Peru, Bahamalar, Brezilya, Kolombiya, Kosta Rika, Dominik Cumhuriyeti, Guyana, Panama, Ekvador ve Venezuela’dan havalimanı üst düzey yöneticileri yer aldı.

Son iki yılda TAV Havalimanları, servis şirketleri aracılığıyla Latin Amerika’daki varlığını genişletti. TAV Technologies, şu anda Meksika, Panama ve Şili’deki havalimanlarıyla iş birliği yapıyor. TAV İşletme Hizmetleri ise Şili’nin Santiago Havalimanı’nda altı lounge işletiyor.

 
TEI MOTORLARI TEKNOFEST ADANA’DA
 
CORENDON ÖĞRENCİLERİ TENİSLE BULUŞTURUYOR
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
HAVADA KAOS! UÇAK TRAFİĞİ ALT ÜST!
İsrail’in Lübnan ve Hizbullah’a yönelik başlattığı harekat, İran’ın da ...
SABİHA GÖKÇEN’DEN 3 YENİ ROTA
İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Uluslararası Havalimanı, 1 Ekim’den itibaren ...
TAV GAZİPAŞA HAVALİMANINA ATAMA
TAV Gazipaşa-Alanya Havalimanı Direktörlüğüne Ali Özgür Pehlivan atandı.
 
İGA İSTANBUL HAVALİMANI LİDERLİĞİNİ TESCİLLEDİ
New York merkezli dünyaca ünlü seyahat dergisi Condé Nast Traveler’ın ...
THY TFF’NİN ULAŞIM SPONSORU OLDU
Türk Hava Yolları, Türkiye Futbol Federasyonu ile 2024-2025 sezonu için ...
VAN FERİT MELEN HAVALİMANI’NDA YANGIN PANİĞİ
Son dakika… Van Ferit Melen Havalimanı’nda yangın çıktı. Yangın, yolcular ...
 
BEYRUT SEFERLERİ 6 EKİM’E KADAR İPTAL
Türk Hava Yolları, daha önce 30 Eylül’e kadar iptal ettiği Lübnan uçuşlarının ...
BU İKİ HAVA SAHASINA 1 AY GİRİLMEMELİ!
Avrupa Birliği uyardı: 'İsrail ve Lübnan hava sahasına 1 ay süreyle girilmemeli'. ...
THY’DEN BRÜKSEL İPTALLERİ
Türk Hava Yolları, Brüksel'de 1 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek güvenlik, ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
SABİHA GÖKÇEN’DE ALP ER TUNGA ERSOY DÖNEMİ
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası