pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
DÜNYANIN EN İYİ DRONE PİLOTLARI GELİYOR
DÜNYANIN EN İYİ DRONE PİLOTLARI GELİYOR
PEGASUS’TAN İLK: YAPAY ZEKA İLE ANONS
PEGASUS’TAN İLK: YAPAY ZEKA İLE ANONS
GARUDA INDONESIA THY TEKNİK'E EMANET
GARUDA INDONESIA THY TEKNİK'E EMANET
THY O HABERLERİ YALANLADI
THY O HABERLERİ YALANLADI
14 Mart 2019 Perşembe - 10:24

HAVAŞ SAUDI AIRSHOW’DA YERİNİ ALDI

Havaş Yer Hizmetleri, Suudi Arabistan’da bu yıl ilk kez düzenlenen ve sektörün yoğun ilgi gösterdiği Saudi International Airshow’da yer aldı. Suudi Arabistan’da yer hizmetleri lisansına sahip ilk Türk şirketi olan Havaş, Medine Havalimanı’ndaki yer hizmetleri faaliyetlerini ziyaretçilerine aktardı

HAVAŞ SAUDI AIRSHOW’DA YERİNİ ALDI

Bu yıl kuruluşunun 86’ıncı yılını kutlayan ve bir Turquality markası olarak küresel pazardaki büyümesini sürdüren Havaş, Suudi Arabistan’da bu yıl ilki gerçekleştirilen Saudi International Airshow’a katıldı. Medine Havalimanı’nda; Royal Jordanian Havayolları, Tunis Air, Air Arabia, Pegasus, Sun Express, Gulf Air, Jazeera Airways, Atlasglobal, Tailwind gibi çok sayıda havayoluna yolcu ve bagaj işlemleri, ramp, uçak temizlik, yük kontrolü ve haberleşme, uçuş operasyonları, ulaşım, temsil ve gözetim hizmetleri de dahil olmak üzere tam kapsamlı yer hizmetleri sunan Havaş, airshow kapsamında ziyaretçilerine yolcu ve operasyon hizmetleriyle ilgili faaliyetlerini tanıttı.

KOÇAK: FAALİYETLERİMİZİ GELİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Havaş Genel Müdürü Kürşad Koçak, “Havaş olarak faaliyetimizin bulunduğu Suudi Arabistan’da sektörden paydaşları bir araya getiren ve yeni işbirlikleriyle sinerjinin artmasını sağlayacak bu organizasyonda yer almaktan memnuniyet duyduk. Bu yıl ilk kez kapılarını açan Saudi International Airshow’un düzenlenmesi hac ve umre turizminin de katkılarıyla yüksek potansiyele sahip Ortadoğu sivil havacılığının hızlı gelişiminin de bir göstergesidir. Medine Havalimanı’nda iştirakimiz Havaş Saudi Arabia ile 2014 yılından beri operasyonlarımızı sürdürüyoruz. Yer hizmetleri gibi güvenlik ve hız unsurlarının öncelikli olduğu dünyanın en zor sektörlerinden birinde 86 yıllık deneyimimiz ve nitelikli personelimizle tercih edilen bir marka konumundayız. Medine’de portföyümüzde çok sayıda havayolu şirketi yer alıyor ve işbirliklerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Ayrıca operasyonlarımızın verimliliğini daha da artırmak üzere ek yatırımlarla faaliyetlerimizi destekliyoruz. Bu doğrultuda geçtiğimiz yıl bin metrekare alana kurduğumuz 700 metrekarelik ekipman bakım, park sahası ve 600 metrekarelik ofis alanının bulunduğu yeni istasyon binamızla, Medine istasyonumuzu büyüttük. Faaliyetlerimizi geliştirmeye devam ederek tercih edilen iş ortağı olmak üzere çalışmayı sürdüreceğiz’’ dedi.

Merkezi İstanbul’da bulunan Havaş;  iştirakleri ile birlikte Türkiye, Suudi Arabistan ve Letonya’daki toplam 29 havalimanında 200’den fazla havayoluna ve yılda yaklaşık 465 bin uçuşa hizmet sağlıyor ve 860 bin ton kargo ile 100 milyondan fazla bagaj taşıyarak yılda 130 milyonun üzerinde yolcuya hizmet sunuyor.

 
SOLOTÜRK AYJET’ TE
 
QATAR AIRWAYS İZMİR UÇUŞLARINA BAŞLIYOR
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
VENEZUELA'DA CESSNA 206 TİPİ UÇAK DÜŞTÜ
Venezuela'nın güneydoğusundaki Bolivar bölgesinde bulunan Gran Sabana'da ...
BEBEK UNUTULUNCA UÇAK GERİ DÖNDÜ
Suudi Arabistan Havayolları’na ait bir uçak, havalandıktan kısa bir süre ...
GOOGLE OTEL VE UÇAK REZERVASYON İŞİNE GİRDİ
Teknoloji devi Google, otel ve uçak rezervasyonları için yeni bir uygulama başlattı
 
ETİYOPYA HAVAYOLLARI KAZASINDA DUMAN İDDİASI
Etiyopya Havayollarına ait uçağın arka bölümünden düşmeden önce duman yükseldiği ileri sürüldü
2 DAKİKA GEÇ KALMASAYDI O UÇAĞA BİNECEKTİ
Etiyopya'da düşen uçağı 2 dakika ile kaçıran yolcu yaşadıklarını anlattı
BOMBA ŞÜPHESİ PİLOTA ACİL İNİŞ YAPTIRDI
Rus havayolu şirketine ait yolcu uçağı bomba şüphesi nedeniyle acil iniş yaptı
 
KARA KUTULARDAN BİRİ KURTARILDI
Etiyopya Devlet Televizyonu, düşen Boeing 737 MAX 8 uçağının iki kara ...
KAZA YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER
157 kişiye mezar olan Etiyopya Havayolları uçağının çakıldığı yerden ilk fotoğraflar geldi
4 AY SONRA İKİNCİ ÖLÜMLÜ KAZA
Bu sabah düşen Etiyopya Havayolları uçağından yaklaşık 4 ay önce Endonezyalı ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
SABİHA GÖKÇEN’DE ALP ER TUNGA ERSOY DÖNEMİ
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası