pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
İSRAİL'DEN BEYRUT'UN GÜNEYİNE HAVA SALDIRISI
İSRAİL'DEN BEYRUT'UN GÜNEYİNE HAVA SALDIRISI
İRAN TÜM UÇUŞLARI İPTAL ETTİ
İRAN TÜM UÇUŞLARI İPTAL ETTİ
İSG YÖNETİMİ BAŞARI HİKAYESİNİ ANLATTI
İSG YÖNETİMİ BAŞARI HİKAYESİNİ ANLATTI
BTA OKTOBERFEST’İ HAVALİMANLARINA TAŞIYOR
BTA OKTOBERFEST’İ HAVALİMANLARINA TAŞIYOR
29 Ocak 2022 Cumartesi - 10:33

EMIRATES SKYCARGO’YA ÖDÜL

Emirates SkyCargo, “ilaç sevkiyatı soğuk zincir” kapasitesiyle ödül aldı. SkyCell tarafından ısıya duyarlı ilaçların sevkiyatında “En Güvenli Global Havayolu İş Ortağı” seçildi.

EMIRATES SKYCARGO’YA ÖDÜL

Emirates SkyCargo, hassas ilaçların havayoluyla taşınması için özel konteynerler üreten lider global şirket SkyCell tarafından, ısıya duyarlı ilaç gönderilerinin taşınmasında 2021 yılının “En Güvenli Global Havayolu İş Ortağı” seçildi. Emirates’e bu ünvan verilirken SkyCell’in ilaç kargolarıyla ilgili global sevkiyat verileri dikkate alındı. Bu veriler bir dizi uçuş noktası genelinde sabit sevkiyat ve sıcaklık koşulları dahil çok sayıda kritere göre sıralanan taşıma şirketlerini içeriyor.

Ödül, Emirates SkyCargo’nun ilaç sevkiyatına ayrılmış kapsamlı soğuk zincir altyapısını ve kapasitesini doğrularken şirketin hava taşımacılığı sürecinde kesintisiz soğuk zincir sağlama becerisini ortaya koyuyor. Hava kargo taşıyıcısı son beş yıldır merkezindeki EU GDP sertifikalı özel üretim ilaç sevkiyat altyapısının geliştirilmesi için önemli yatırımlar yapıyor ve ısıya duyarlı ilaç taşımacılığında gelişmiş koruma sağlamak için ilaç sevkiyatları yapılan dünya çapındaki önemli uçuş noktalarında bulunan yer hizmetleri ortaklarıyla yakın temas halinde çalışıyor. Emirates ayrıca Dubai’daki rampada sıcaklık koruması için ilaç kargolarına özel 50’den fazla Soğutucu Bagaj Aracından oluşan bir filoya da yatırım yaptı.

Emirates SkyCargo, 2017 yılında ilaç müşterilerine sunduğu konteyner çözümleri portföyüne SkyCell’in ısı kontrollü konteynerlerini dahil ettiği zamandan itibaren SkyCell ile birlikte çalışıyor. SkyCell konteynerlerinde hassas kargoyu en aşırı hava sıcaklıklarında dahi birkaç gün boyunca sabit bir sıcaklıkta tutmak için yenilikçi bir teknoloji kullanılıyor. Emirates SkyCargo, global ilaç şirketleri için çok kısa sürede kullanıma sunmak üzere Dubai’de özel SkyCell konteynerleri stoğu bulunduruyor.

2021 takvim yılında, Emirates tarafından SkyCell konteynerlerinin kullanıldığı ilaç hattı toplam sayısında %30’un üzerinde artış yaşandı. Bu artış COVID-19 salgını sırasında ısıya duyarlı ilaçların ve aşıların artan taşınma oranlarına paralel olarak gerçekleşti. Genel olarak, Emirates SkyCargo, SkyCell konteynerlerini başta Avrupa, Orta Doğu, Güney Asya ve Avustralya-Asya’daki noktalar olmak üzere diğer uçuş noktaları arasındaki uçuşlarda da kullanıyor.

Uçaklarında her gün ortalama 200 tonun üzerinde ilaç taşıyan Emirates SkyCargo, ilaç kargolarının havayoluyla taşınmasında dünyanın lider şirketlerinden biri. Şirket ayrıca salgınla mücadele etmek için altı kıtada 750 milyon doz COVID-19 aşısı ve binlerce ton temel ilaç ürünü ve malzeme taşıdı. Emirates SkyCargo müşterilerine, dünya çapında 140’tan fazla noktaya sefer yapan modern ve tümü geniş gövdeli Boeing 777 ve Airbus A380’den oluşan uçak filosuyla kargo kapasitesi sunuyor.

 
THY’DE DEVİR TESLİM YAPILDI
 
THY'NİN NEW YORK UÇUŞLARI İPTAL EDİLDİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
THY’DE DEVİR TESLİM YAPILDI
Türk Hava Yolları’nın dün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında İlker Aycı’nın ...
BOEING DÖRDÜNCÜ ÇEYREK SONUÇLARINI AÇIKLADI
2021 yılı dördüncü çeyrek Çin’de kaydedilen ilerlemeyle birlikte 737 MAX’ın ...
AIRBUS HELICOPTERS SİPARİŞLERİNİ ARTTIRDI
Airbus Helicopters, COVID-19 pandemisinin ekonomik sonuçlarından büyük ...
 
AIR ASTANA SEKİZİNCİ DENETİMİNİ GEÇTİ
Air Astana, 2021 yılı için Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği Operasyonel ...
TÜM PİSTLER HİZMETE AÇILDI
İstanbul Havalimanı'nda devam eden karla mücadele çalışmaları sonucunda ...
THY YÖNETİM KURULUNUN YENİ ÜYELERİ
Türk Hava Yolları’nın bugün (27 Ocak Perşembe) gerçekleşen Yönetim Kurulu ...
 
AHMET BOLAT THY YÖNETİM KURULU BAŞKANI
Prof. Dr. Ahmet Bolat, Türk Hava Yolları'nın yeni Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı seçildi
THY’DE AYCI DÖNEMİ SONA ERDİ
Son dakika! Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı ...
YOLCULAR NEDEN TAHLİYE EDİLEMEDİ?
İGA CEO’su Kadri Samsunlu, İstanbul Havalimanı’nda yapılan karla mücadele ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
SABİHA GÖKÇEN’DE ALP ER TUNGA ERSOY DÖNEMİ
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası