pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
KARA LİSTEYE ALINDI
KARA LİSTEYE ALINDI
DİLAN TATLISES'TEN POLİSE: ''YERLER SENİ KOÇUM''
DİLAN TATLISES'TEN POLİSE: ''YERLER SENİ KOÇUM''
DİLAN TATLISES HOSTESE BÖYLE SALDIRDI
DİLAN TATLISES HOSTESE BÖYLE SALDIRDI
TATLISES'İN KIZI THY HOSTESİ İLE KAVGA ETTİ
TATLISES'İN KIZI THY HOSTESİ İLE KAVGA ETTİ
18 Eylül 2024 Çarşamba - 16:58

CORENDON’DAN KÜREK FESTİVALİNE DESTEK

Corendon Airlines, nefes kesen yarışların yapılacağı Rixos Tersane İstanbul Kürek Festivali'ne destek veriyor.

CORENDON’DAN KÜREK FESTİVALİNE DESTEK

Spora yaptığı yatırımlarla bilinen havacılık sektörünün öncü markalarından Corendon Airlines, 19-22 Eylül tarihleri arasında DenizBank ana sponsorluğunda ilk kez gerçekleştirilecek olan Rixos Tersane İstanbul Kürek Festivali’ne destek veriyor.

Festivalde, Corendon Kurumsal Kürek Takımı ile Corendon’un destek verdiği İTÜ Corendon Kürek Takımı da yarışacak. Ironman Fatih Topçu Corendon’un davetiyle festivale renk katarken, Sağlıklı Yaşam Koçu Ece Vahapoğlu’nun yarışmacılara yönelik yapacağı Warmup & Stretching etkinliği de yine Corendon’un katkılarıyla düzenlenecek.

Sektörel faaliyetlerini başarıyla sürdürürken sosyal sorumluluk çalışmalarına da öncelik veren Corendon Airlines, Türk sporunun gelişimine katkı sağlamak amacıyla iş birlikleri gerçekleştiriyor.

Avrupa’nın spora en çok katkı sağlayan havayolu şirketlerinden biri olan Corendon Airlines, destek verdiği branşlar arasına kürek sporunu da ekledi.

Corendon Airlines, 19-22 Eylül 2024 tarihlerinde Haliç’in eşsiz manzarası eşliğinde düzenlenecek Rixos Tersane İstanbul Kürek Festivali ile iş birliği yapıyor. Deniz sporları alanında iddialı bir ekibe sahip olan Corendon, kurumsal kürek takımı ile yarışarak organizasyonda başarılı bir sonuç almaya çalışacak. Festivalde, hava yolu şirketinin destek verdiği İTÜ Corendon Kürek Takımı da mücadele edecek.

Fatih Topçu yarışlara konuk olacak

Festivalin ikinci gününde liseler ve üniversiteler arası, üçüncü gününde şirketler arası, son gününde ise kulüpler arası kürek yarışları yapılacak. Corendon, İTÜ Corendon Kürek Takımı'nın da katılacağı 20 Eylül'deki yarışa Triatlet ve Youtuber Fatih Topçu'yu davet edecek. Sporseverlerin "Asla Durma" söylemiyle de tanıdığı Ironman Fatih Topçu, yarışları katılımcılarla birlikte izleyecek.

Ece Vahapoğlu ile Warmup & Stretching etkinliği yapılacak

Corendon, şirketlerin kürek takımlarının kozlarını paylaşacağı üçüncü günde ise festivalin programını zenginleştiren bir etkinlik gerçekleştirecek: Sağlıklı yaşam koçu Ece Vahapoğlu’nun katılacağı Warmup & Stretching etkinliği, 21 Eylül'de saat 09.30’da tüm kurumların yarışçılarına yönelik olarak düzenlenecek.

Ünlü isimler konser verecek

Rixos Tersane İstanbul Kürek Festivali, dört gün boyunca dopdolu bir programla gerçekleşecek. Festival kapsamında liseler, üniversiteler, şirketler ve kulüpler kendi kategorilerinde nefes kesen yarışlara imza atarken, katılımcılar da festivale özel sürprizlerin tadını çıkaracak.

Festivalde, kıyasıya bir mücadelenin yaşanacağı kürek yarışlarının yanı sıra; gün boyunca farklı deneyim ve gösteriler, Zeynep Bastık, Kenan Doğulu, Sertab Erener, Murat Dalkılıç, Sıla gibi ünlü isimlerin vereceği konserler katılımcılarla buluşacak. Ayrıca, festival coşkusunu geceye taşıyan özel after party'ler etkinliğe renk katacak.

 
PEGASUS’A ÖDÜL
 
AKINCI’DAN TOLUN IIR İLE TAM İSABET
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PEGASUS’A ÖDÜL
‘Sıfır atık’ prensibini göklere taşıyan Pegasus’a Sürdürülebilir İş Ödülü
KARA LİSTEYE ALINDI
Türk Hava Yolları, Bodrum-İstanbul uçağında miyavlayan kedisini pusetten ...
DİLAN TATLISES'TEN POLİSE: ''YERLER SENİ KOÇUM''
Bodrum-İstanbul seferini yapan THY uçağında kedisi yüzünden kabin memuruna ...
 
DİLAN TATLISES HOSTESE BÖYLE SALDIRDI
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Türk Hava ...
THY UÇAĞINDA KABİN MEMURLARINA KÜFÜR ETMİŞTİ, TUTUKLANDI!
Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Londra uçağında yerinin değiştirilmesini ...
TATLISES'İN KIZI THY HOSTESİ İLE KAVGA ETTİ
Türk Hava Yolları’nın Bodrum-İstanbul uçağında kedi kavgası yaşandı. Ünlü ...
 
DHMİ'DE DEVİR TESLİM YAPILDI
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel ...
THY’DEN GÜNEY AVRUPA KAMPANYASI
Türk Hava Yolları, Güney Avrupa’ya Gidiş-Dönüş her şey dahil 129 Dolar’dan ...
440 KİŞİ THY’NİN ‘KARA LİSTESİ’NDE
Dün İstanbul-Londra uçuşu öncesi saldırgan bir yolcunun kabin memurlarına ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
SABİHA GÖKÇEN’DE ALP ER TUNGA ERSOY DÖNEMİ
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası