pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
İSG YÖNETİMİ BAŞARI HİKAYESİNİ ANLATTI
İSG YÖNETİMİ BAŞARI HİKAYESİNİ ANLATTI
BTA OKTOBERFEST’İ HAVALİMANLARINA TAŞIYOR
BTA OKTOBERFEST’İ HAVALİMANLARINA TAŞIYOR
SERKAN KAPTAN RİGA'DA KONUŞTU
SERKAN KAPTAN RİGA'DA KONUŞTU
GENÇLER EN ÇOK BU ŞİRKETTE ÇALIŞMAK İSTİYOR
GENÇLER EN ÇOK BU ŞİRKETTE ÇALIŞMAK İSTİYOR
2 Ekim 2024 Çarşamba - 17:11

KEYVAN’DAN SIMDATA NAVİGASYON VERİ TABANI

KEYVAN, uçuş simülasyonu meraklılarını gerçek dünya verileri ile buluşturuyor. 12 binden fazla uluslararası üyesi bulunan prestijli Flight Simulation Association (FSA) platformunun Türkiye’deki ilk partneri olan KEYVAN, SIMDATA navigasyon veri tabanı ile sanal uçuş deneyimini bir üst seviyeye taşımayı hedefliyor. Böylece uçuş simülasyonu kullanıcıları, bu yeni veri tabanı sayesinde profesyonel seviyede doğruluğu ispatlanmış verilerle simülasyonlarını en gerçekçi ortamda kullanabilecekler.

KEYVAN’DAN SIMDATA NAVİGASYON VERİ TABANI

KEYVAN, uçuş simülasyonu meraklılarını gerçek dünya verileri ile buluşturuyor. SIMDATA navigasyon veri tabanı, sanal uçuş deneyimini bir üst seviyeye taşımayı hedefliyor. Uçuş simülasyonu kullanıcıları, bu yeni veri tabanı sayesinde profesyonel seviyede doğruluğu spatlanmış verilerle simülasyonlarını en gerçekçi ortamda kullanabilecekler.

Gerçek Dünya Verileri ve Kolay Erişim

KEYVAN tarafından geliştirilen bu üst düzey ve profesyonel hizmet, kullanıcıların uçuş simülasyonlarına tüm dünyayı kapsayan, gerçek navigasyon verilerini ekleme imkânı sunuyor. Uygun fiyatlı yıllık abonelik modeliyle sunulan hizmet, dünya genelindeki havaalanlarına ve uçuş rotalarına dayalı ve detaylı bilgi sunarak sanal ortamda gerçekçi bir uçuş deneyimi sağlıyor. Abonelik işlemi ve ardından verinin indirilmesi ile birlikte kullanıcılar, SIMDATA navigasyon veri tabanını simülatörlerine kolayca entegre edebiliyor.

SIMDATA abonelik işlemleri için kullanıcılar store.tr.keyvan.aero adresini ziyaret edebilirler.

Profesyonel Standartlarda Veri tabanı

SIMDATA navigasyon veri tabanı, KEYVAN’ın havacılık sektöründeki uzmanlığıyla oluşturulmuş sertifikalı ve onaylı verilere dayanıyor. Bu sayede simülasyon tutkunları, uçuş sırasında gerçek dünya hava yolu navigasyon standartlarına en yakın deneyimi yaşayabilecekler. Veri tabanı, dünya genelinde 30.000’den fazla havaalanı, 39.500 pist, navaids (navigasyon yardımı) ve 110.000’den fazla hava yolu bilgisi içeriyor.

Düzenli Güncellemeler ve Uluslararası Uyumluluk

Veri tabanı, AIRAC’ın 28 günlük döngüsüyle senkronize bir şekilde düzenli olarak güncelleniyor ve yılda toplam 13 güncelleme sağlanıyor. Bu, kullanıcıların her zaman en güncel verilerle uçuş yapabilmesine olanak tanıyor. Ayrıca, uluslararası standartlara uyumlu olan veri tabanı, dünya çapında sanal uçuş okulları ve simülasyon kullanıcıları için güvenilir bir kaynak niteliğinde.

Flight Simulation Association’ın Türkiye’deki İlk Partneri KEYVAN, 12.000’den fazla uluslararası üyesi bulunan prestijli Flight Simulation Association (FSA) platformunun Türkiye’deki ilk partneri oldu. FSA, dünya genelinde uçuş simülasyonu tutkunları ve sektör profesyonellerine yönelik bilgi ve kaynak paylaşımını teşvik eden saygın bir topluluk olarak bilinmektedir. Bu üyelik kapsamında, FSA topluluğundaki katılımcılara özel paketler sunan şirket, böylelikle hizmetlerinin küresel ölçekte daha avantajlı koşullarda erişilebilir olmasını sağlamaktadır.

Şirketin bu adımı, müşteri ve iş ortaklarına en güncel çözümleri sunma konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koymaktadır.

Kimler İçin İdeal?

SIMDATA navigasyon veri tabanı, uçuş simülasyonu meraklıları, sanal uçuş eğitimi veren okullar ve gerçekçi uçuş deneyimi arayan geniş bir kullanıcı kitlesi için tasarlandı. Ayrıca, 28 günde bir gerçekleşen güncelleme ve geniş kapsamlı veri içeriği, bu veri tabanını havacılık simülasyonunda gerçeklik arayan kullanıcılar için ideal bir çözüm haline getiriyor.

 
CORENDON ÖĞRENCİLERİ TENİSLE BULUŞTURUYOR
 
ADANA'DA TEKNOFEST HEYECANI BAŞLADI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TAV TECHNOLOGIES LATİN AMERİKA HAVALİMANLARINI AĞIRLADI
TAV Technologies, İstanbul’daki genel merkezinde Latin Amerika ve Karayipler ...
HAVADA KAOS! UÇAK TRAFİĞİ ALT ÜST!
İsrail’in Lübnan ve Hizbullah’a yönelik başlattığı harekat, İran’ın da ...
SABİHA GÖKÇEN’DEN 3 YENİ ROTA
İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Uluslararası Havalimanı, 1 Ekim’den itibaren ...
 
TAV GAZİPAŞA HAVALİMANINA ATAMA
TAV Gazipaşa-Alanya Havalimanı Direktörlüğüne Ali Özgür Pehlivan atandı.
İGA İSTANBUL HAVALİMANI LİDERLİĞİNİ TESCİLLEDİ
New York merkezli dünyaca ünlü seyahat dergisi Condé Nast Traveler’ın ...
THY TFF’NİN ULAŞIM SPONSORU OLDU
Türk Hava Yolları, Türkiye Futbol Federasyonu ile 2024-2025 sezonu için ...
 
VAN FERİT MELEN HAVALİMANI’NDA YANGIN PANİĞİ
Son dakika… Van Ferit Melen Havalimanı’nda yangın çıktı. Yangın, yolcular ...
BEYRUT SEFERLERİ 6 EKİM’E KADAR İPTAL
Türk Hava Yolları, daha önce 30 Eylül’e kadar iptal ettiği Lübnan uçuşlarının ...
BU İKİ HAVA SAHASINA 1 AY GİRİLMEMELİ!
Avrupa Birliği uyardı: 'İsrail ve Lübnan hava sahasına 1 ay süreyle girilmemeli'. ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
SABİHA GÖKÇEN’DE ALP ER TUNGA ERSOY DÖNEMİ
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası