pegasus
Hitit
ANA SAYFA HAVACILIK HABERLERİ SAVUNMA TURİZM TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR
KOWNATZKI: TÜRKİYE RAKİPSİZ BİR PAZAR
KOWNATZKI: TÜRKİYE RAKİPSİZ BİR PAZAR
LÜBNAN UÇUŞLARDA ÇAĞRI CİHAZINI YASAKLADI
LÜBNAN UÇUŞLARDA ÇAĞRI CİHAZINI YASAKLADI
THY ŞİLİ SEFERLERİNİ DUYURDU
THY ŞİLİ SEFERLERİNİ DUYURDU
KARA LİSTEYE ALINDI
KARA LİSTEYE ALINDI
20 Eylül 2024 Cuma - 14:47

İSTANBUL AIRSHOW 14. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

Sivil havacılık sektörünün bölgedeki en önemli ve köklü organizasyonlarından olan ISTANBUL AIRSHOW Uluslararası Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı, 14’üncü kez ziyaretçileri ile buluşuyor. 1996 yılından beri her iki yılda bir düzenlenen organizasyon, 26 Eylül Perşembe günü açılacak. Fuar üç gün boyunca ziyaret edilebilecek.

İSTANBUL AIRSHOW 14. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

Türkiye’nin hızla büyüyen sivil havacılık sektörünün yolcu uçaklarından terminal işletmecilerine, çok amaçlı hava araçlarından iş jetlerine, charter kuruluşlarından brokerlara, uçuş eğitiminden havacılık kulüplerine kadar tüm sektör bileşenleri İstanbul Airshow’da bir araya geliyor.

Açılışı Bakan Uraloğlu yapacak

Etkinliğin açılışı Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından yapılacak. Törene, Sivil Havacılık Genel Müdürü Prof. Dr. Kemal Yüksek, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Enes Çakmak, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, THY Teknik A.Ş. Genel Müdürü Mikail Akbulut’un da bulunduğu önde gelen sektör temsilcileri de katılacak. Tören, 26 Eylül’de saat 10.00’da Fuar Alanı içerisindeki Açılış ve Kongre katında yapılacak. Ziyaretçi girişleri ise aynı gün saat 13:00’de başlayacak.

Yeni modeller sergilenecek

Çok çeşitli hava araçlarının sergileneceği fuarda, ticari uçaklar ve iş jetleri segmentinde Airbus ve Dassault Falcon, Türkiye’ye verdikleri özel önemle göze çarpıyor. Dassault Falcon diğer modellerinin yanı sıra yeni nesil 6X modelini de getiriyor. Airbus ise A220 modeli ve helikopterleriyle katılım sağlayacak.

Yangınla mücadelede kullanılan hava araçlarının da sergileneceği fuarda, Orman Genel Müdürlüğü 26 Eylül Perşembe günü saat 12.00’de, 2024 yılı yangınla mücadele değerlendirmesinin de yapılacağı bir basın toplantısını statik sergileme apronunda düzenleyecek.

Havacılığın geleceği tartışılacak

Gelecekteki Kentsel Hava Taşımacılığı konulu toplantı ise, 27 Eylül Cuma günü saat 10:00’da düzenlenecek. Türk Hava Yolları moderatörlüğünde Airbus’tan Kentsel Hava Taşımacılığı İş Geliştirme Proje Müdürü Anurag Gupta, Lilium’dan Başkan Yardımcısı Paul-Franck Bijou ve Gözen Holding’den eVTOL Program Direktörü Mesut Yılmaz konuşmacılar arasında yer alıyor. Panelde özellikle elektrikli hava araçlarının gelecekte oynayacakları rol ve potansiyel uygulamalar ele alınacak.

Teknofest’in de düzenlendiği Atatürk Havalimanı eski dış hatlar terminali ve apronunda düzenlenecek fuar 26 Eylül Perşembe günü saat 13:00-17:30, Cuma ve Cumartesi günleri de 10:00-17.30 aralarında ziyarete açık olacak.

Ziyaretçiler ücretsiz giriş kartlarını https://airshow.tmonlineregistry.com linkinden veya istanbulairshow.com adresindeki ön kayıt bölümünden girerek temin edebiliyorlar.

 
KALKIŞTA SAĞ MOTORUNA KUŞ GİRİNCE
 
AJET UÇAĞI PİSTTEN ÇIKTI!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KALKIŞTA SAĞ MOTORUNA KUŞ GİRİNCE
Alman Lufthansa Hava Yolları’na ait uçağın sağ motoruna Frankfurt Havalimanı’ndan ...
KOWNATZKI: TÜRKİYE RAKİPSİZ BİR PAZAR
SunExpress CEO’su Max Kownatzki, Almanya’da düzenlenen turizm sektörünün ...
KOKPİT’TE İKİ Mİ BİR Mİ HİÇ KİMSE Mİ?
Türkiye Havayolu Pilotları Derneği TALPA, sosyal medya hesaplarından yayınladığı ...
 
THY ŞİLİ SEFERLERİNİ DUYURDU
Türk Hava Yolları, Amerika Kıtası’ndaki 26. destinasyonu olan Şili’nin ...
HİTİT’İN 30. YIL KONFERANSI İSTANBUL'DA DÜZENLENDİ
Dünya havacılık ve seyahat sektörü, Hitit’in ev sahipliğinde İstanbul’da buluştu.
KAHVE POSALARI BARDAĞA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
TAV İşletme Hizmetleri Mikro Atık Projesi’yle Sürdürülebilir İş Ödülleri ...
 
PEGASUS İTÜ ÇEKİRDEK GİRİŞİMLERİNE KANAT GERİYOR
Pegasus Hava Yolları, Big Bang Startup Challenge sahnesinde girişimleri ödüllendirecek.
THY 2 ADET A321NEO’DA İLKE İMZA ATTI
Türk Hava Yolları, 2 Adet A321NEO uçağının finansmanı için ilk kez sürdürülebilirlik ...
SUNEXPRESS VE THY TEHLİKE ATLATTI
SunExpress ve Türk Hava Yolları uçakları Kuzey Makedonya hava sahası üzerinde ...
 
YAZARLAR
Süleyman Şen
SABİHA GÖKÇEN’DE ALP ER TUNGA ERSOY DÖNEMİ
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA HABER AIR
TWITTER'DA HABER AIR
ÇOK YORUMLANANLAR
Haber Air
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri Gizlilik PolitikasıGizlilik Politikası